Goed onderhoud is van belang voor de levensduur van uw buitenboordmotor. Net als bij een auto of fiets heeft de buitenboordmotor periodiek onderhoud nodig. Zo kunt u vroegtijdig eventuele problemen opsporen of zelfs voorkomen. Door uw buitenboordmotor periodiek te onderwerpen aan een uitgebreide keuring worden alle belangrijke, en vele bewegende onderdelen, nagelopen. Daarmee kan u voorkomen dat uw motor stilvalt terwijl u aan het varen bent. Met alle gevolgen van dien. Onderhoud aan uw buitenboord motor is mogelijk bij motoren vanaf 2pk. Heeft u speciale wensen voor het onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact op met Wessels Watersport. Wij adviseren u graag.

In onze uitgebreide werkplaats kunnen wij uw boot én motor voorzien van het juiste onderhoud. Oók wanneer er reparaties nodig zijn beschikt Wessels Watersport over de juiste mensen en middelen om dit uit te voeren. Zoals gezegd voorkomt u met goed onderhoud problemen voor de toekomst. Heeft u na een winterseizoen uw boot weer uit de stalling gehaald? Dan raden wij altijd aan een onderhoudsbeurt te plegen. Zo weet u zeker dat uw boot en motor voldoen. Wanneer u accessoires wilt toevoegen aan uw boot zoals verlichting of een vlaggenmast kunt u daarvoor ook de specialisten van Wessels Watersport contacten. Kort gezegd is Wessels Watersport hét complete adres voor uw watersportplezier.

Onderhoud 2-takt motoren

2 t/m 6 pk
2-Takt
75,- per beurt
8 t/m 20 pk
2-Takt
85,- per beurt
25 t/m 30 pk
2-Takt
110,- per beurt
40 t/m 50 pk
2-Takt
130,- per beurt

Onderhoud 4-takt motoren

2 t/m 6 pk
4-Takt
95,- per beurt
8 t/m 20 pk
4-Takt
125,- per beurt
25 t/m 30 pk
4-Takt
165,- per beurt
40 t/m 50 pk
4-Takt
185,- per beurt
  • Onderhoud vanaf 50 PK: Prijs op aanvraag.
  • Prijzen zijn incl BTW.
  • Niet inbegrepen zijn de kosten van het vervangen van: bougies, impeller, oliefilter, brandstofilter en anode.
  • Bij motoren in een bun kunnen extra kosten berekend worden.

Voor service, onderhoud en reparatie bent u bij Wessels Watersport aan het juiste adres. Zo heeft Wessels Watersport de mogelijkheden om uw boot of buitenboordmotor te voorzien van jaarlijks onderhoud in onze eigen werkplaats. Daardoor voorkomt u eventuele problemen in de toekomst. Daarnaast kunt u ook bij Wessels Watersport ook terecht wanneer u opzoek bent naar een reparateur voor uw boot of buitenboordmotor. Niet alleen repareert Wessels Watersport PVC en Hypalon boten. Maar ook wanneer u beschikt over een defect in een polyester boot kunt u bij Wessels Watersport uw reparatie laten uitvoeren. Daarnaast kunt u ook extra opties op uw boot laten monteren door Wessels Watersport, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verlichting of een vlagmast. Verder kunnen wij uw uw boottrailer voorzien van een onderhoudsbeurt of uw boot afstellen  de trailer bent u daarvoor aan het juiste adres bij ons.

Zoekt u een dienst en staat deze niet vermeld op de website? Neem dan contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Kom in contact

Meer weten over de mogelijkheden van service, onderhoud en reparatie bij Wessels Watersport? Neem dan contact met ons op voor onze mogelijkheden.

Wessels Watersport

Werkplaats : Kryptonstraat 39B-15

Showroom: Kryptonstraat 39B-02
7463 PB Rijssen

T) +31(0)611656606
E) [email protected]

Ook kunt u Wessels Watersport volgen via Facebook. Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuwe items of leuke acties!