Voor service, onderhoud en reparatie bent u bij Wessels Watersport aan het juiste adres. Zo heeft Wessels Watersport de mogelijkheden om uw boot of buitenboordmotor te voorzien van jaarlijks onderhoud in onze eigen werkplaats. Daardoor voorkomt u eventuele problemen in de toekomst. Daarnaast kunt u ook bij Wessels Watersport ook terecht wanneer u opzoek bent naar een reparateur voor uw boot of buitenboordmotor. Niet alleen repareert Wessels Watersport PVC en Hypalon boten. Maar ook wanneer u beschikt over een defect in een polyester boot kunt u bij Wessels Watersport uw reparatie laten uitvoeren. Daarnaast kunt u ook extra opties op uw boot laten monteren door Wessels Watersport, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verlichting of een vlagmast. Verder kunnen wij uw uw boottrailer voorzien van een onderhoudsbeurt of uw boot afstellen  de trailer bent u daarvoor aan het juiste adres bij ons.

Zoekt u een dienst en staat deze niet vermeld op de website? Neem dan contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Prijzen onderhoudsbeurten

2-Takt

Vermogen Kleine beurt Grote beurt
2 t/m 6 pk €55,- €70,-
8 t/m 20 pk €70,- €85,-
25 t/m 30 pk €90,- €125,-
40 t/m 50 pk €95,- €130,-

4-Takt

Vermogen Kleine beurt Grote beurt
2 t/m 6 pk €75,- €95,-
8 t/m 20 pk €95,- €140,-
25 t/m 30 pk €125,- €160,-
40 t/m 50 pk €135,- €175,-
  • Vanaf 50 PK Prijs op aanvraag.
  • Prijzen zijn incl Btw.
  • Niet inbegrepen zijn de kosten van het vervangen van de bougies, impeller, oliefilter, brandstofilter en anode.

 

Wilt u meer informatie over service onderhoud en reparatie van Wessels Watersport? Neem dan contact op met ons. Ook kunt u Wessels Watersport volgen via Facebook. Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuwe items of leuke acties!